Lézeres szőrtelenítés

Cocoon Medical Elysion-pro Lézeres szőrtelenítő Platform – Újgenerációs nagy teljesítményű Diódalézer, mely az orvostudomány legfrissebb fejlődésén alapul!

A dióda lézertechnológiának és a rendkívüli bőrhűtő rendszernek köszönhetően bármilyen tónusú, színárnyalatú bőrt a legnagyobb biztonsággal, és hatékonysággal tudunk kezelni az év bármely időszakában. Ez a korszerű megoldás lehetővé teszi, hogy a lézer energiája csak a szőrtüszőkben és az őket körülvevő, tápláló sejtekben nyelődjön el, elkerülve a bőrben levő melanint. Így elérhető a szőrtüszők végleges pusztulása, és garantálható a jövőbeni szőrtelen, sima bőr.

Egy kezelés hossza függ a vendég szőrének típusától, színétől, a kezelendő területtől és egyénenként a speciális eljárási folyamattól. Általában egy kúra 5-8 alkalmat jelent, ami egyéntől és területtől függően változó lehet.

Hydra Beauty

A Hydra Beauty bőrápoló készülék egyetlen kezelőfejjel képes megoldani a komplett bőrápolást; a tisztítástól a pórusok és faggyútermelés kezelésén át a hidratálásig. 

A kezelés során a folyadék nagy nyomással érkezik a bőr felszínére és siklik végig rajta. Majd vákum segítségével szívódik vissza a kezelőfejbe és gyűjtőtartályba.

A Hydra Beauty három különböző technológiát (AquaClean bőrtisztító rendszer, multipoláris elektroporáció LED fényterápiákkal, gyémántfejes mikrodermabrázió) kombinál a tökéletesen tiszta és ragyogó, fiatalos arcbőr eléréséért.

ZO® Skin Health kezelések

A ZO Skin Health filózófiájának központi eleme egy olyan arcápolási rutin , amely ciklikus körfolyamatként érvényesülve segít az egészséges bőr kialakításában ás fenntartásában.

ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. A Dr. Zein Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele, valamint a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy – kortól és nemtől függetlenül – mindenki megtapasztalhassa a hosszútávon egészséges bőr élményét. A tudomány és bőrápolás közötti dinamikus kapcsolat a ZO® Skin Health, Inc. létének esszenciája, melynek célja a bőrproblémák hatékony megoldása, helyreállítva a bőr természetes funkcióit, létrehozva és egy életen át fenntartva az egészséges, szép bőrt.
A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Azonnali, díjmentes online konzultáció email címünkön lehetséges.
 
Ingyenes  ZO® Skin Health konzultáció klinikánkon egyeztetett időpontban, akár 1 héten belül elérhető. Online konzultációra emailen (mibeautyvac@gmail.com) is lehetőség nyílik, fénykép alapján díjmentes bőrdiagnosztikával. ZO® Skin Health termékek beszerzése személyesen klinikánkon történik, illetve  gyors és ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén lehetséges.

Orvos esztétikai kezelések

Klinikánk nagy hangsúlyt fektet a legmodernebb és legbiztonságosabb technikák és alapanyagok alkalmazására legyen szó a ráncok kisimításáról vagy a megereszkedett bőr feltöltéséről.

Az arc öregedésének három fő oka van: ráncosodás, a bőr megereszkedése és volumenvesztés. Ahogy öregszünk, a bőr elvékonyodik és elveszti tartását, amit a szubkután – azaz bőr alatti – zsír biztosít, így az arc lógni kezd, idővel pedig megjelennek a mimikai ráncok is. Ezt a folyamatot lelassíthatjuk, ha a ráncokat botoxszal  simítjuk ki, a megereszkedett bőr alatt pedig töltőanyaggal  pótoljuk az elveszített zsírt.

Csapatunk oszlopos tagja Dr. Belvon Laura. Klinikánkon Doktornő végzi az esztétikai bevatkozásokat. Dr. Belvon Laura  célja az, hogy a hozzá érkező páciensek szorongás nélkül bátran kérdezhessenek és kérjenek tanácsot.  Számára a legnagyobb boldogság a munkában, ha részese lehet annak, hogy a vendégek boldogan és elégedetten mosolyognak vissza a tükörben. 
Legmodernebb orvos-esztétikai kezelések széles skálájával rendelkezünk. Legyen szó hialuronsavas feltöltésről, botoxról, COG- illetve PDO szálazásról vagy a legújabb skinbooster kezelésekről (Karisma, Profhilo, Electri, Ejal 44, stb..). Esztétikai, ráncfeltöltő kezeléseink elérhetők Dunakeszin és Vácon egyaránt.

Intraceuticals kezelés

Az Intraceuticals azonnali, látványos segítséget nyújt minden bőrtípusra, javítva annak struktúráját. A  magas nyomású oxigén használata segíti a hatóanyagok bejutását az arcbőr mély rétegeibe. 

Az Intraceuticals kezelés az egész világot meghódította, a hollywoodi sztárok is ezzel tartják fiatalon bőrüket.

Az O2 Intraceuticals kezelés során szakembereink a magas nyomású oxigénnel a bőr öregedését gátló és hidratáló hatású, világszínvonalú kozmetikumokat juttatnak a bőr mély rétegeibe úgy, hogy közben hűtik a sejteket, szöveteket, amelynek köszönhetően a bőr azonnal feszesebbé válik. Már rögtön az első alkalom után szemmel látható, jelentős változás tapasztalható!

Az O2 Intraceuticals technológia minden korosztály számára, bármely bőrtípusra megoldást kínál.

SkinPen

A SkinPen az első orvosi miktorű alapú orvostechnikai eszköz, amit az FDA , az Amerikai Gyógyszerhatóság is jóváhagyott, az eszköz biztonságosságát és hatékonyságát is jelezve.

Mire kínál megoldást a SkinPen?

  • apró ráncokra, szarkalábakra
  • bőrfeszesítésre
  • bőrtextúra javításra
  • foltok halványítására
  • aknék, hegek mélységének csökkentésére
  • egyenletlen bőr kezelésére
  • tág pórusok összehúzására
  • öregségi foltok kezelésére
  • száj körüli dohányzó ráncokra